12ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΜΟΥΛΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ATHENAEUM (18-19 MAIOY 2019)

Ανακοινώνονται εδώ οι νέες ημερομηνίες του σεμιναρίου μας στο Athenaeum.


Παρακαλώ προσέξτε ότι το πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Υπάρχουν δυο διαθέσιμες ημέρες, το Σάββατο και η Κυριακή 18 και 19 Μαΐου. Κατ’ αυτό, οι ώρες θα διαμορφωθούν έτσι ώστε να χωρέσουν τα θέματα που θα μας απασχολήσουν. Αντίστοιχα οι συμμετοχές είναι προσαρμοσμένες στο διήμερο.

Λόγω του περιορισμένου χρόνου, οι εκτελεστές παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα τα έργα τους.

Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες: Για όποια περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Athenaeum (Αδριανού 3, Θησείο/210-3211987, 55 και 49/odeioathenaeum@gmail.com) καθώς και στο ymoul@yahoo.gr

Μια αντιγραφή απ’ τον πρώτη ανακοίνωση:

“Με την γυμνότητα στην μουσική πράξη, καθώς και με την γυμνότητα στην καθημερινότητα, ασχολείται το 12ο σεμινάριο κιθάρας με τον Γιώργο Μουλουδάκη.

Τι είναι Γυμνότητα σε μια εποχή -και πολύ περισσότερο σε έναν χώρο- που ζητά πάνοπλους μαχητές της “επιτυχίας”, όπως οι μαγαζάτορες των μουσικών πραγμάτων επιμένουν να επαναλαμβάνουν; Πώς εν προκειμένω ορίζεται η επιτυχία; Τι χάνεται και τι κερδίζεται στις υποχωρήσεις της κάθε μέρας και πώς η διολισθαίνουσα ηθική παγιώνεται σε μια ορατή μες στην εκτέλεση χυδαιότητα; Τι στ’ αλήθεια ακούμε όταν ακούμε μουσική;

Αυτά και -εκ των πραγμάτων- πολλά άλλα που θα τοποθετηθούν ως αιτήματα, θα μας απασχολήσουν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου. Τα παραπάνω θα συνοδεύονται από μουσικά παραδείγματα· προς συμμόρφωσιν ή προς αποφυγήν. Παράλληλα, θα κινείται το σεμινάριο ως συν-εκτελεστής των έργων που παρουσιάζονται, εστιάζοντας σε τεχνικά και σε μουσικά θέματα· απ’ την πλευρά της αναγκαιότητας όμως και όχι του αυτοσκοπού, φωτίζοντας την παραδοχή πως η εκτέλεση δεν μπορεί παρά να είναι μια κάθε φορά Εξαίρεση στον κανόνα. Κυρίως, θα δοκιμάσουμε τα έργα μας απ’ την πλευρά μιας δύσκολης για τους πολλούς Γυμνότητας. Αν μας δοθεί η Χάρις…”

 

Οι λεπτομέρειες

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 4 μμ. Θα συνεχιστεί την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 2 μμ. Η διάρκειά του υπολογίζεται από 7 έως 8 ώρες για την κάθε ημέρα. Ακριβές πρόγραμμα των παρουσιάσεων-διαλέξεων και των μαθημάτων θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες. Το κόστος είναι 80 ευρώ για τους εκτελεστές και 35 ευρώ για τους ακροατές. Οι ακρατές μπορούν να παρακολουθήσουν μια ή δύο ημέρες του σεμιναρίου. Μικρά σύνολα μπορούν να λειτουργήσουν ως εκτελεστές, εφόσον τα μέλη τους είναι ενήμερα για τον ειδικό τρόπο του σεμιναρίου.

 

Πληροφορίες

Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum
Αδριανού 3, Θησείο
τηλ. 210-3211987, 55 και 49
http://www.yorgosmouloudakis.wordpress.com
odeioathenaeum@gmail.com
ymoul@yahoo.gr

 

Έντυπο συμμετοχής στο 12ο σεμινάριο
με τον Γ.Μουλουδάκη στο Athenaeum

(Καταληκτική ημερομηνία υποβολής για τους εκτελεστές: Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.)

Ονοματεπώνυμο:

Χρονολογία γέννησης:

Διεύθυνση κατοικίας:

Πόλη-περιοχή: ΤΚ:

Τηλέφωνο.:

Ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το σεμινάριο ως:

Ενεργό μέλος □ Ακροατής □

Είμαι:

Απόφοιτος □ Τίτλος σπουδών:

Σπουδαστής □ Επίπεδο σπουδών:

Ωδείο:

Τάξη καθηγητή/τριας:

Έργα που προτίθεμαι (ως εκτελεστής) να παρουσιάσω:

 

 

Έχω λάβει γνώση των λεπτομερειών του σεμιναρίου και θα βρίσκομαι στην γραμματεία του Athenaeum (Αδριανού 3, Θησείο) μισή ώρα πριν την έναρξή του.

 

Ημερομηνία Υπογραφή

 

(Τα έντυπα συμμετοχής παραδίδονται στην γραμματεία του Athenaeum -Αδριανού 3, Θησείο- ή αποστέλλονται με fax στο 2103211196 ή με mail στο contact@athenaeum.com.gr)

Σχολιάστε